Maanantaina mentiin Orimattilaan airisten toko kurssille Kiran kanssa. Silloin kun Kira oli ihan kakara niin käytiin viimeksi, sitten tuli nämä paikkakunnan muutokset ja muut niin ollaan reilu vuos pidetty taukoa...

Olipas Kiralla kunnon hyppyloikkaa. Virtaa oli hirmuisesti. Ennen koulutusta oltiin kävelty joku reilu 30min, vesisateessa. Tarkoitus oli ensin juosta että saisin hieman enemmän virtoja pois, mutta nyt oli laitettava sadepuku päälle ja sen kanssa juokseminen oli tosi ahdasta.

Nyt tehtiin liikkeitä täsmällisesti ja sitähän en ole vaatinut Kiralta, joten oltiin aika hakusessa. Kira ei tajunnut millään että nyt pitäisi kävellä ihan minun jalassani kiinni. Mentiin hitaasti ja pienin liikkein eteenpäin ja nyt ollaan hieman kotonakin harjoteltu. Yksi askel, palkka, kaksi askelta, palkka ja sitä rataa. Katsotaan, jääkö neidille mitään päähän. Otettiin siis tällä kertaa vain erilaisia seuraamis pätkiä. Muut ottivat hieman eri nopeuksillakin, mutta meille oli nyt tämä ihan minussa kiinni käveleminen uusi juttu ja meinasin itsekin hieman kompuroida :)

Otettiin myös pieni luoksetulopätkä. En uskaltanut laskea Kiraa täysin irti, kun paikalla oli paljon Kiralle vieraita koiria ja olisi voinut ehkä lähteä tutkailemaan. Tulihan meidän luoksetulon loppuasennostakin hieman sanomista. Välillä Kira istahti hieman sivuun minusta eika suoraan minun eteeni, joten sitäkin pitää alkaa harjoittelemaan.

Heheheh eipä sitä muistanutkaan miten täsmällistä kaikki tokossa on, kun minulle on vaan pääasia ollut että Kira osaa jotenkuten liikkeet. No kiva taas aloittaa tuon ryhmän kanssa ja jos vaikka saataiskin vähän kehitettyä liikkeitä :)

Tämä koulutus siis joka maanantai.