Eilen oli metsästys seuran kokous ja siellä kerrottiin kuka on syksyn/kevään pienpeto kilpailun voittaja. Markus voitti reilulla 400pisteellä ja sai 200e lahjakortin kärkäiselle.

Oodi ja Niitti on vielä ulkotarhassa juoksemassa, olleet jo jonkun aikaa. Aloin kuuntelemaan että ei kai tytöt tappele, kun kuulu jotenkin niin kummallista murinaa. No menin kattomaan ja siellä ne vaan kuaheeta rallia juos ja välillä leikkitappelivat. Minua ei huomattu ollenkaan, vaikka yleensä kun ulos menee niin kummatkin juoksee portille, että pääsiskö sissän jo? Vissiin koiratkin tykkää kun hieman lauhtuneemman ilmat niin vihtyvät pihalla. Jätin siis koirat vielä pihalla kerta noin hyvin viihtyvät.

Vkl ollaan lähdössä jämsään. Markus lähtee luolamettälle ja sen mukaan lähtee Caksu ja vanha muori eli Niitti, jos sillekkin joku helppo paikka löytyisi. Minä menen kaverini luo ja Oodi tottakai minun mukana. Pääse kaikkien lellittäväksi. Kira menee lahteen koirakaveri Heron luo ja Sisu jää kotiin, Markusken serkku tulee sitä hoitamaan.