31.3. Meille syntyi pienoinen tyttö vauva. Mitoin 3800g ja 54cm. Maanataina pääsimme kotiin ja huomenna neitonen on jo viikon ikäinen. Voi kuinka olemmekin onnellisia tuosta pienestä ihmeestä. Sitä vaan tekisi mieli tuijotella tunnista toiseen.

Näin alussa ainakin mitä ollaan todettu ja meille on todettu niin tyttö on tosi kiltti ja rauhallinen. Noin kolmen tunnin välein se syö ja välit melkeimpä nukkuu. Päivä päivältä kummiskin pitää enemmän ja enemmän katselu tuokioita.

Valitettavasti en ole pystynyt itse suoraan imettämään, kun sairaala olo aikana tissit meni hieman rikki, mutta lypsämällä maitoa tulee ja sitä kyllä tulee reippaasti, eli tuttipullolla ollaan syötety. Ollaan saatu jo reilusti maitoa pakkaseenkin.

Minulla itsellä hormoonit vissiin hieman sekasin. Itkeskelen melkein joka asiasta, Kaikki vaan tuntuu niin ihanalta :) No ehkä tämäkin tästä laantuu.

Ihanaa korppa toimii taas! Selkä ranka tuntuu kyllä hieman yli notkealtakin. Pitää muistaa istua ryhti suorassa ettei jää notko selkää.

Eilen kävin ekaa kertaa, synnäriltä tulon jälkeen kaupassa ja sen jälkeen lähdin Kiran kanssa ihan pienelle lenkille kokeilemaan miten jalata kestää, kun en juu päässy loppu raskaudesta hirmuisesti liikkumaan, kun tuo pieni tyttönen painoi niin lonkkiin.

Tänään on Markuksellakin vapaa päivä. Ammulla kun heräsin laittelin koirat pihalle ja kävin taas pienen lenkin Kiran kanssa. Ihanaa kun pääsee taas liikkumaan. Nyt vaan odotellaan että tytölle tulee ikää se kaksi viikoa niin saan tytön vaunuihin mukaan.

Tässä vielä kuva kun tyttö on isänsä sylissä <3