Lauantaina puolilta päivin lähdettiin koko perheen voimin Hollolaan, viettämään äitini synttäreitä. Mukana koirista oli Sisu, Kira ja Oodi.

Perille päästyä otin siskon mukaan lenkille ja lähdettiin uittamaan koiria. Matkan varella oli niin paljon hyttysiä, että oli pakko laittaa juoksuksi. Olipas kiva juosta läkähtymiseen asti.

Uitimme koirat sellaisesta suon reunasta, jonnekka koiran pitää hypätä, eli ei pohjaa... Sisuhan rohkeasti hyppäsi ja lähti hakemaan keppiä, sitä ei haitannut vaikkei pohjaa olisikaan. Kira hyppäsi Sisun perään ja uikin heti takaisin, kun säikähti pohjattomuutta. Oodilla oli samanlainen reaktio. Käytiin vielä lopuksi ihan normi rannassa uittamassa Kiraa ettei jää kammoa.

Taas loppumatka juostiin, ihanaa. Äidin luona meitä odotti sauna ja sen jälkeen saatiin mahat täyteen.

Illalla nähtiin vielä Essin kanssa läheisellä kentällä jossa hieman tokoiltiin. Kiralla oli jostain kumman syystä ihan liikaa virtaa ja se oli ihan hyppy pomppu loikka. Rialla ja Essillä meni tapansa mukaan tosi hienosti. Lopuksi Essi hieman harjoitteli Kiran kanssa paikalla makuuta, kun joka kerta meinasi karata istumaan niin nyt yritetään sitä tehostaa.

Sunnuntaina Essin päästyä töistä lähdettiin lenkille ja mentiin pururadalle kävelemään ja hieman myös juostiin, taas itikoita karkuun. Nyt mukana vaan Oodi ja Kira, pikkusiskoni lähti Sisun kanssa. Lenkiltä kun takaisin päästiin äitin pihalle niin Markus kysyi lähettäiskö vielä uittamaan Sisu. Ja eikun uudestaan lenkille vaikka olin jo ihan poikki. Rialle kävi samalla lailla kun Kiralle ja Oodille, eli hyppäsi Sisun perään veteen ja äkkiä takaisin rantaan kun ei jalkojen alla ollutkaan maata.

Kaikkinensa varmaan käveltiin joku parisen tuntia, eli olin aika poikki kummankin lenkin jälkeen.

Kävinkin vaan pikapesulla ja lähdettiin Markuksen kanssa Mamma Marian syömään, että saimme vielä hieman kahdenkeskistä aikaa, kun mummu oli Liljan kanssa.

Illalla kun päästiin kotiin istuttelin vielä parit mansikan taimet ja sain siivousvimman niin imuroin koko kämpän. Sitten pääsin saunomaan ja venyttelemään kunnolla.

Ihana vkl, kun sai liikkua kunnolla ja vaihtelevissa maisemissa. Minulla on kyllä niin kaipuu takaisin Hollolan lenkkipoluille. Siellä on aina lenkkiseuraa. Täällä on mukana ainoastaan koirat ja lenkit rajottuu pelloille, eli aika puuduttavaa pidemmän päälle.