Tänään Ofu pääsi uuteen kotiin. Tai se meni isänsä perheeseen, niinkun alkuun oltiin suunniteltukkin. Mutkana mtkana oli vaan se, juuri kun pennut oli syntynyt niin tuohon perheeseen tuli palautus pentu. Nii he eivät uskaltanet luvata ottaa kahta pentua yhtä aikaa. No tänään mentiin viemään rekisteröinti papereita allekirjoitettavaksi ja isäntä ihastui ofuun. Oli kuulemma ihan saman näköinen kun isänsä pienenä. No siinä minäkin vielä hieman mainos puhetta pidin ja niin uusi isäntä sanoi että eiköhän hän tän pennun matkaan ota. Ja niin Ofu pääsi uuteen kotiin. Ihanaa! nyt tiedän että Ofu pääsi metsästävään perheeseen ja plussaa on että tämä isäntä on eläkeläinen niin hänellä on kyllä aikaa koirilleen yllin kyllin.

Kesä on ollut juu myllerryksiä täys ja muitakin uutisia on tullut. Meille tulee ihan omaakin perheen lisäystä maaliskuussa 2012. Joten nyt olen joutunut tekemän raskaan päätöksen. Joudun luopumaan suurimmasta osasta jyrisjöistäni. Kotiin jää pitkä aikaiset haaveeni burmese urokset ja niille tyttökaveriksi black tyttö.  Hamstereista minulle jää ainakin oma kasvattini Nala valkokilpikonna tyttö ja ehkä Nalan äiti Nelli. 

Talven astutukset on myös käynnissä. Black naaras on astutettu burmese uroksella Eetulla. Nalalle sain mäntsälän koulutilalta hienon Cereme vn uroksen kaveriksi. Nyt pidetään peukkuja, että astutukset onnistuneet.