Tänään töiden jälkeen matkustettiin äidin luo hollolaan. Ensin lenkillä Kiran kanssa kävi siskoni ja hänen kaverinsa. Illemmalla minä lähdin vielä moikkaamaan Essiä, Feroa ja Ria.  Kira ei ole koskaan nähnyt vielä pentu koiraa joten hieman jänskätti mitä lapsukaiselle sanoo, mutta hyvin meni. Riaa ensin hieman jännitti ja sit se alkokin yrittää leikkiä. Kira yritti hieman isotella ja välillä anto varottavia, mutta kyllä niistä vielä kaverit tulee kun niin tutkivat toisiaan.

Loppu lenkistä vielä päästimme Feron ja Kiran leikkimään. Voi että Kira taas esitti niin avutonta. hieman kun Fero kovemmin otti niin kauhee ruikutus. hahah antaa pojan kouluttaa. Tekee hyvää Kiralle kun joku isompi koira välillä kurmuuttaa kun meijän omat koirat se voittaa kuus nolla.

Odotan kyllä niin että Ria kasvaa isoksi niin saa tytöt kunnolla painia. Ja muutenkin Kiralle on kaikki isot kaverit tervetulleita, että oppisi ettei aina hän voi olla pomo ja pärjätä :)

Kun olimme saattaneet Essin ja koirat kotiin kävelimme hieman matkaa vielä metsässä, että Kira sai juosta hetken irti ja saisi lopunkin virran pois.