Lauantaina 25.2. minulla oli synttärit. Äitini oli myös samaan syssyyn järjetänyt vauvakutsut.  Lahjaksi vauva sai perushitotarvikkeita talkkia,rasvaa, vauvanpesuainetta, hoitoalustoja, kosteuspyyhkeitä, vauvojen korvapuikkoja, vaippoja. Vaatteita tuli myös lisää, vaikka niitä meillä olikin jo ihan hirmusesti. Tuntuu että niitä tulee kaikkialta. No eipä tule pikkuiselle kylmä.  Saatiin myös ihana pienenpieni toppapuku (Markuksen äitiltä eli mummulta) Se on kyllä niin minimaalisen pieni ja ihanan värinen että raaskiiko sellasta käyttääkkään :)

Itse sain hyvän tuoksuisi vartalorasvoja, lahjakortin parturiin ja jalkahoitoon, sukkahousuja, karkkia, villasukat, kalenterin ja jalkahoito setin, että voin tehdä kotonakin jalkahoitoja :) Kiitos kaikille ketkä mukana olitte.

Äitini jäi synttäreiden jälkeen meille yöksi ja myös pikkusiskoni.

Sunnuntaina otettiin kolme pikku tärriä mukaan Sisu, Niitti ja Oodi ja mentiin juoksuttamaan niitä tohon tielle. Tuuli oli aika moinen, mutta kyllä lämmin tuli kun heiteltiin lumipalloja koirille. Sitten päästiinkin syömään... nams nams ihanaa peuran pihviä, pippurikastikkeella.

Siskoni jäi viettämään meille hiihtolomaa ja minun avuksi koti hommiin niin Markus sai tehtyä hieman pitempiä päiviä töissä.

Maanantaina oli neuvola päivä ja kaikki hyvin.

Hollolasta tuli kyläilemään kaverini Essi, koiransa Rian kanssa. ajoimmekin läheiselle mettä tielle jossa laskettiin koirat irti. (Minulla mukana Kira) Vauhtia riitti, ensimmäistä kertaa näin kun Kirallakin meinas välillä mennä hermo, mutta sopuun päästiin nopeasti.

Ensin Ria ja Oodi leikki hieman sisällä.

Sitten ulos juoksemaan.

Kiipeäminen oli hieman vaikeaa, pehmeässä lumessa.

Linssilude.

Ria kattoo vierestä, kun Kira hakee lumikökköjä uppohangesta.

Lopuksi yhteis poseerausta.



Tiistai päivä meinasi olla alkuun laiskottelu päivä. Mutta sitten Inka tahtoi lähteä kokeilemaan pääsiskö pelolle kävelemään. Ensimmäisellä askeleella lumi hankeen inka upposi yli polvien :) matka jatkui noin sata metriä, katselin kokoajan touhu ikkunasta. Meninkin sitten sanomaan että tuu vaan pois sieltä hangesta että ei sinne pääse. Tuloksena luminen tyttö myös kenkien sisältä ja lumipalloksi vuorautunut koira. :)



Tänään eli keskiviikkona jouduin valitettavasti luopumaan siskosta. Siskolla on tänään ratastustunti ja sinne oli pakko päästävä, kun sairasteluiden takia on jo kolme kertaa jäänyt väliin.