Taas on yksi kuukausi mennyt ja kaiken näköistä on opittu ja nimikin tytölle saatiin (Siitä teksti aijemmin kirjoitettuna).

Liljalla oli yksi viikko, jolloin uni ei maistunut. Ei yöllä eikä päivällä. Silloin nukuttiin vuorotellen olkkarin lattialla ja tyttö kiikku sitterissä, kun siihen rauhottui, mutta ei nukkunut. Viikon päätteksi mummu sanoikin, että hän voisi ottaa tytön yöksi niin saisimme nukkua univelkoja pois. Sammuin kun saunalyhty sinä iltana ja nukuin todella hyvin.

Eli yökylässäkin on käyty. Ja käytiin myös toisellakin mummulla yötä, mutta siellä oltiin koko perheen voimin. Yökyläilyt on mennyt hyvin joten hyvillä mielin voi joskus itsekkin pitää vapaaillan.

Lilja on alkanut tosi paljon seurailemaan ympäristöä ja sitä saakin kannella ympäri taloa ja näytellä eri ikkunoista ulkoilmaa. Peilit on myös mukavia kun siellä on kaveri, jolle voi hieman naureskella. Netistä olen soittanut lastenlauluja. Parhaimpia on olleet sellaiset missä on leikki mukana, niin Lilja on tykännyt seurata käsien liikkeitä. Näytin myös netin kautta teletappeja ja niitä tykättiin seurata, kunnes taas väsähdettiin. Tänään katsottiin ekaa kertaa Pikkukakkosta ja sitäkin tykättiin seurata ja hieman juteltiinkin.

Kastelahjaksi Lilja sai kaksikin puuhamattoa. Toinen on nyt tähän ikään ja toinen sitten, kun osaa kääntyä mahalleen. Alkuun puuhamatto oli niin kiva juttu ja siinä tuijoteltiin ja tutkailtiin, kunnes nukahti.

Kehto vaihdettiin pinnasänkyyn ristiäisten aikaan. Lilja on nukkunut todella hyvin omassa sängyssään, ainakin tähän mennessä. Ja ollaan itsekin saatu todella hyvin nukuttua, kun loppuajasta kehto oli niin pieni Liljalle, että nukkui aikalailla meidän välissä. Pinnasänkyyn Lilja sai kastelahjaksi hienon mobilen, jossa on lehmän pään kuva :) Ekana iltana kun laitettiin se soimaan, niin en edes itse muista koska soitto oli loppunut, kun olin itse nukahtanut. Vissiin mobile toimii, kun minuunkin tehoaa.

Tänään Lilja sai oman kelakortinkin.

2kk neuvollassakin käytiin ja tässä seuraavaksi mitä siellä sanottiin:

Ihana hymyilevä tyttö. Iho terve. Päässä vähän karstaa=> rasvaus ja rapsutus.
Rota-virus rokote annettiin. Kasvaa hienosti rintamaidolla.


Paino 5015g (4945g)
Pituus 57.2cm (55.5cm)
Päänympärys 38.5cm (37)

Lopuksi pari kuvaa, jotka on otettu 2kk aikana:

Vappuakin vietettiin ja täti toi hienon ilmapallon.

Lemmutossut.

Niitti pitää hyvän huolen Liljasta.

Kesken leikkien nukahtanut <3