Tiistaina kun Markus tuli töistä lähdettiin juoksuttamaan Sisua ja Kiraa. Markus oli ensin meinannut jättää lenkin väliin ja lähteä itse kuntosalille, mutta sanoin että menee tonne uppo hankeen juoksemaan niin kyllä siitä kunto nousee ja varmasti saa hien pintaan. Niin sitten tehtiinkin. Markus otti välilä pyrähdyksiä lumihankeen. Sisu huusi kun hyena, kun luuli että Markus karkaa. Kirasta se oli vaan hauskaa ja jahtas Sisua. Kuulemma hiki tuli, mutta varpaat meinas jäätyä kun kengät täytty lumesta. Lenkin jälkeen lämpimään saunan lämmittelemään.

Maanantaina mulla oli neuvola ja taas kerran kerroin näistä säryistä ja kivuista mitä oli tullut. Nyt jo viikon ajan mulla on oikee puoli selästä koko ajan jumissa ja kivun tunnen yölläkin, ennen tämä samainen kipu on hellittäny levossa. Kerroin myös, kun pari viikkoa sitten vasen jalka meni alta ja sit käveltiinkin seiniä pitkin, kun ei vasen jalka antanut painoa ollenkaan.  Neuvolassa kehotettiin ottaa vieläkin rauhallisemmin ja yksin ulkoulua pitäisi välttää jos sattuu menee jalat alta niin pitäsi olla aina joku auttaja mukana. Huo... Yritä tässä nyt sit elää vaan täälä sängynpohjalla. Hermo menee. Odotan jo kovasti että pääsen taas kunnolla lenkille ja saa koirilta virrat pois... Niin inhottava sanoo koirillekkin että sori nyt pitää odottaa iltaan ennen kun Markus tulee lenkki kaveriks.

Ja nyt houkuttelis toi lumi toden teolla. Olis niin ihana vaan mennä pyörimään hankeen, mutta eihän sieltä sit enää ylös pääsis ja muutenkin olis vramaan kivuliasta, kun sängyssäkin kyljenkääntäminen on niin kivuliasta ja ahdasta.

Mutta näillä mennään ja yritän touhuta tässä kotona sen minkä pystyn. Sain tossa jossain vaiheessa vimman neuloakkin ja tyhjentelin lankakoria niin tein ittelleni tumput ja vauvalle tein myös villasukat ja tumput. Jos jossain vaiheessa kerkeen niin otan kuvaa ja laitan tänne.

Heheeh Niitillä ja Oodilla työnjako näköjään toimii. Annoin Oodille aktivipallon, mutta se mennä viipottaa niin kovaa sen perässä että nappulat vaan lentelee no Niitti sit  kerää herkut talteen.

Tässä kuva tumpuista ja villasukista mitkä tein jämä langoista.

Pari kuvaa myös Oodista.