Vkl Oodi pääsi näkemään elämänsä ensimmäisen ketun.  Jo kaukaa Oodi alkoi haistelemaan uusia tuoksuja. Välillä nenä maassa ja välillä ilmassa, kun ei oiken vissiin tiennyt, että kummasta paremmat hajut tuli. Katsekontaktiin, kun päästiin tytöllä alkoi karvat nousta ja pieni matala murina joka muuttui haukuksi. Kettu oli oikein elävä tapaus ja vastasi myös Oodin haukunnoille ja siitä Oodi innostui.

Omasta mielestäni hyvä ja rauhallinen suoritus ensikerraksi. Eikä yrittänyt mennä verkkoon kiinni, eli ei liin akressiivinen. Toivotaan, että jatkossakin ääntä tulee, eikä ryntää verkkoon kiinni. Saataispa toinen hyvä mäyrän pyyntikoira. Vaikka tietty se pelottavalta nyt kuulosta, kun toinen on viellä niin lapsen "vaatteissa", mutta se on vaan elämää näitten luolakoirien kanssa.



Neuvolapäivä:


Normaalisti minulla neuvolakäynnit maanantaisin ja kello yhdeltä. No tänäänkin sitten porhalsin yhdeksi neuvolalle. Ihemmtelin, kun kello meni vaan etennpäin. 13.15 kattelin vielä kelloa ja alkoi tulemaan epätodellinen olo, että olikohan se just tää aika mitä muutettiin. Tarkistin neuvolakirjasta ja juu sehän oli siirretyy klo 14. Siinä tunnin sitten odottelin ja lueskelin lehteä.

Taas kaikki hyvin. Nyt loppu ajasta on tullut 1kg/1viikko, hui mikä kasvupyrähdys. :)

Nyt on kaikki vauvan tarvikkeetkin pesty. Tänään tuli viimeinen lakanapyykki erä kuivausrummusta ja nyt ne on laitettu kaappiin odottamaan käyttäjäänsä.
Pakkasin myös vkl aikana synnärikassin valmiiksi. Joka on helppo napata mukaan jos sattuu kiire lähtö tulemaan ja muutenkin siinä lähtötilnteessa ei ehkä kaikkein selkeimmät ajatukset ole niin ompahan kaikki valmiina. Myös valmiiksi laitoin hoitolaukun, minkä Markus saa sitten ottaa mukaan kun meitä tulee hakemaan kotiin.

Viellä laskettuun aikaan olis 15pv odottelua, sitten alkaakin tosi piinaava odotus :)