Nyt onkin ollut pitkä tauko koirien kuulumisista ja kaiken näköistä on kerennyt tapahtua. Tämän tekstin perässä on myös toinen uusi teksti.

Mukaan mätsäriin lähti Oodi ja Kira. Hollolasta myös mukaan lähti Essi ja Ria ja Niina ja Banda.

Ensimmäisenä Kiran kanssa mentiin isojen kehään. Tuomari oli hassu kun tuli niin jäykkänä ja tuimana Kiran eteen, että Kira melkein kerkes jo alkaa hyppäämään tuamaria vasten. Huomasin sen ja otin ajoissa Kiraa kiinni. Tuomarin käytös oli kyllä tosi kummallista ja jäykkää ja Kira ei tykännyt yhtään tuomarista. Tämä jäykkyys toistui joka kerta kun tuomari tuli lähellekkään. Saatiin Kiran kanssa punainen nauha. Punaisten kehässä tuomari juoksutti meitä monen monta kertaa kehää ympäri. Olin jo ihan poikki ja sanoinkin Essille kehässä (Kun sattui olemaan minun edelläni) että empäs ole vielä synnytyksen jälkeen näin paljoa juossu.( se tuntui sitten seuraavana yönä kun jalat ei kantaneet yhtään ja menin taas tyyliin seiniäpitkin) Punaisten kehässä ei sijoituttu.



Tällä välillä pentujen kehä oli alkanut ja Markus oli joutunu ensin menemään Oodin kanssa kehään. Tässä mätsärissä oli hassu tapa että ensin otettiin kaikki koirat kehään ja sen jälkeen alkoivat vasta parti osiot. Ja minä sitten kerkesin pari osioon.

Oodille tämä olisi eka kerta kehässä, joten kaikki ihan harjottelun kannalta. Parinamme oli valkoinenpaimenkoira, joka oli hieman enemmän jo harjoitellut kävelyä. Nostin Oodin pöydälle ja sanoin tuomarille että tämä on ensimmäinen kerta Oodille pöydällä ja tämä tuomari oli onneksi kiva ja vain silitteli Oodia joka puolelta niin jäi hyvä mieli Oodille, pöydällä olosta. Saatiin sininen nauha. Sinisten kehään ei enää jääty kun kello oli sen verran paljon jo ja Oodi ei olisi luultavasti sielä sijottunut mitenkään. Oodi käveli melkeimpä koko ajan kahdella jalalla. Kävelyä siis pitää harjoitella paljon vielä.

Oodin meno kehässä:

Pöydällä:

 

Pari kuvaa myös loppuun Sisun ja Oodin lenkistä pellolla ja kun naapurin koira kävi leikimässä Oodin kanssa.

Ihan hymyilyttää.

vauhtia taas riitti :) :

Naapurin Bero leikkimässä ja näilläkin vauhtia riitti: