Maanataina pääsin taas osteopaatin käsittelyyn. En oikein tiiä mitä se tekee, mutta vissiin se painelee jotain hermo juttuja. Nytkin varmaan noin 5min oli vasta kulunu, kun sanoin, että nyt alko hieman tulee huono olo ja siitä hetken päästä alko tulee hirmunen tuskanhiki. Hoitaja kävikin sit hakee mulle lasin vettä kun menin niin väsyneeks. Istumaan nouseminen oli kyllä hassu tunne, hieman huimas ja oli tosi väsy olo. Osteopaatti kerto, että se oli aukassu pari tukkeutunutta verisuonta, tai jotain sinne päin ja kun veri pääs taas kiertämään kunnolla niin tuli siks tollanen olo. No olot meni nopeesti ohi ja jatkettiin. Alkuun myös hoitaja kysy että oonko saanu nukuttua ja vastasin tietty että en, kun paikat on ollu niin kipeet. Ja väsymyksen kuulemma huomas sieltä mun lihaksista, että ei hetkeen lihaksisto oo päässy kunnolla levähtämään. Suositukseks se sano että voisin nukkua hieman päivälläkin, jos vaikka pääsisin siihen syvään uneen. Olipas raukee olo taas ja hieman mietitytti kuinka pystyn ajamaan.

Käynti eläinlääkärillä:

Meillä on aikalailla jaoteltu koirien rokotukset että osalla porukasta on rokotukset syksyllä ja osalla tälleen tammikuussa. Yritetään tällä välttää ettei tulis kerralla niin hirmusen isoa laskua. No tällä kertaa vuorossa Caksun ja Kiran rabies rokotukset.

Kiralta myös tarkastettiin hampaat, kun vkl dogsitter kurssilaiset olivat nokkelia ja huomasit Kiran hampaan lohjenneen. Hampaalle ei vielä tarvinnut tehdä mitään, oli sen verran hyvän näköinen ja saattaisi mennä ajan kanssa ohi. Kotihoitona, pitää vetää esim. solmunarua ja seurailla pureeko myös lohjenneella hampaalla. Vielä ei ainakaan arista ja ruoka maistuu normaaliin tapaan.

Mukana oli myös Sisu. Sisulta otettiin pissanäyte, kun ihmeellisesti alko ruikkimaan sisälle. Ja tulehdushan siellä oli, eli Sisu sai antibiootti kuurin.

Ja nyt sit pidetään peukut pystyssä ettei puoleenvuoteen tarvis mennä el.lääkärin pakeille.