Hui kk on hurahtanu silmissä ja kaikkea uutta on koettu ja opittu. Ensimäiset kaksi viikkoa likka oli tosi helppo, söi ja nukkui. Silloin kerkesin pitämään kodin kunnossa ja likkumaan päivittäin niin saan tätä omaa kuntoa kohennettua.

Kaksi viikkoisena käytiin vielä lääkärintarkastuksessa katsomaassa ettei vaan oo sitä lonkkaluksaatiota. Hieman oli väljyyttä vasemmassa lonkassa, mutta ei luksaatiota, eli ei tarvitse ylimääräsiä hoitotoimenpiteitä.

Kaks viikkoa kun tuli täyteen alko hieman vatsan väänteitä neidille tulemaan ja uni rytmitkin heittelevät koko ajan. Välillä nukutaan kolme tuntia ja sit syödään ja välillä neljä h ja joskus jopa viis h.  Tossa viikon verran mentiin jopa niin, että ei ollenkaan kakkaa neidiltä tullut ja silloin oltiinkin kiukkuisia.

Röyhtäseminen on ollu hieman hankalaa ja sitä odotellaan joskus pitkäänkin ja silloin yleensä sit tuleekin kaikki pihalle. Onneks likka syö niin hyvin muuten, että ei tarvii pelätä etteikö likka tarpeeks söis/sais ruokaa.

Minulle harmikisi tulehtui kyynerpää ja sain viikon lääkekuurin joten nyt pitää hetki lypsää maidot viemäriin, ettei tytölle tuu mitään noista lääkkeistä. Onneks maitoa on tullu niin paljon että pakkanen on täys ja maitoa on jo viety mummujenkin pakkaseen.

Tytöllä oli myös ensimmäinen neuvola ja painoa oli tullut ihan sopivasti, eli tyttö painoi nyt 4195g. Pituutta hieman ihmeteltiin, että onko likka kutistunut vai mitä? Nyt tytön pituus oli 53cm ja syntymä pituus oli 54cm. Mutta tajuttiin että synnytyksessähän jouduttiin käyttämään imukuppia eli likalla oli siellä hieman koholla pää ja nyt pää oli laskeutunut niin oli ns. kutistunut :) laitan nyt joitain kuvia tytön ensimmäisestä kk, mutta en hirmuisesti tahdo omasta lapsestani kuvia nettiin laittaa, kun olen muutenkin hieman arka netin suhteen. Mutta katotaan jos silloin tällöin jotain kuvia laittaisin.

Tyttönen vielä sairaalassa.

Iso- mummu toi Espanjasta tälläisen tuliaisen, joka muuntautuu myös torkkupeitoksi.

Kaverien poika tahtoi tytön syliin ja hienosti meni pienellä avustuksella.

Nuorin tätikin oli vkl kylässä.

2viikkosena ensimmäinen kylpy ja tyttö tykkäs.

Isin sylissä lämmittelemässä.