Kahdeksitoista tähtäsimme Markuksen kanssa porvooseen, pitämään 4H-dogsitter kurssin viimeistä kertaa. Ohjelmassa oli hieman ensiavun harjoittelua ja nypittävän koiran trimmaamista. Mukana meillä oli Niitti, Sisu ja Kira.  Kaikilta puhdistettiin korvat, tarkastettiin silmät ja hampaat. Niitti myös nypittiin. Kira sai esittää loukkaantunutta koiraa, jollekka tehtiin kiristysside, paineside ja tassuside. Sisu sai olla elävän esimerkkinä mitä koirille voi luolilla käydä ja kerroimme myös miten sisun leuka haava hoidettiin. Mukana meillä oli myös mitä meidän koirien ensiapupakkaukseen kuuluu.

Kurssin päätteeksi jaoimme viime kerralla tehdyt kokeet ja kurssi diplomit. Nyt on porvooseen saatu neljä hyvää uutta dogsitteriä. Sitterreitä voi kysyä 4H Sivuilta.

Suuntasimme seuraavaksi nokat kohti Porvoon mustia ja mirriä. Mukaan tarttui Kiralle hurtan heijastin valjaat ja kuristavapanta alennuksesta. Markus löysi alennuksesta nahkahihnan joka on hyvä ottaa mukaan metsälle, kun niitä tarvitaan ja ne jotenkin kummassa aina katoaa. Jyrsijöille ostin säkin ruokaa. Kassalta tarttui mukaan vielä pussillinen possunkorvia.

Tässä iltasella menimmekin heti kokeilemaan miten Kiran uudet valjaat toimii. Hienostihan se juos. Ensin Markus juoksi hetken vierellä ja heitti sitten palkaksi lumikökön. Tais Kira tykätä. Lopuksi sai Kira vielä vapaana hetken juoksennella, että jää hyvä mieli tehdystä työstä. Ja heheh minä tietty istuin kyydissä.