Liikuntaa liikuntaa!!!! jee jee!!! Kira on taas niin ihana oma ittensä, kun siltä on taas saanu ton virran pois ja on päässy tekemään kaikkea aivollista toimintaa. Välillä meinas kyllä talvella usko loppua ton koiran kanssa, että tällänenkö hullu tää airis on, mutta ei se vaan tahtoi purkaa virtansa.

Harmia: Kira raapi taas häntänsä päältä kaikki karvat pois. Nyt on antibiootti kuurilla. Katotaan auttaako se ja jos ei auta niin sit allergia testeihin. Tuo sama ongelma oli viime kesänä ja kesän aikana kaiken näköistä jo kokeiltiin, mutta kun kylmät kelit alko niin selkäkin parani joten sitä ei sen enempää sit tutkittu. Mutta nyt kun taas näköjään uusi niin nyt sit tutkitaan pitenmmän kaavan mukaan.

Kira hieno katsekontakti.

Ja vauhtia riitti, viimeisillä lumilla.

Kiran ja Oodin leikit.

Kira omalla vahti paikallaan.



Kaikki koirat on päässy hieman tutustumaan vauveliin.

Niitti totta kai on rauhallinen vauvan seurassa ja makoilee vauvan vieressä, eikä oo moksiskaan. Ja jos vauva jotain ääntelehtii niin istuu ihan nolona ja kattoo meitä, että tehkää nyt jotain.

Oodi kävi hieman haistelemassa vauvelia ja kävi myös vaan maate vauvan viereen tai jatko omia touhujaan.
Kira on nähnyt vauvan vaan kun on ollut meidän sylissä. silloin ei ainakaan mitään pahaa sano, katsellut vaan. Eikä ole sanonut mitään vaikka kävelee vauva sylissä, hieman seurailee ja ihmettelee mitä sylissä on.

Sisu onkin sitten taas hieman mutkikaampi tapaus. Se on niin mustis Markuskesta, että hyppäs kerran Markuksen jalkaa vasten niin että jäljet jäi Markuksen jalkaan. Ja muutenkin Sisu alkaa käymään ihan kuumana kun näkee vauvan, joten Sisun kanssa edetään tosi rauhallisesti ja pienin askelin.

Caksu nyt onkin meillä ulkokoirana eli ei hirmusesti tyttöä ole nähnyt. Kerran se tossa sisällä oli käymässä, että saatiin kaverin koirat juokseman tonne sen tarhaan niin Caksuhan alko huutaa kun hyeena kun kuuli tytön itekvän, eli jätämme suosiolla tutustuttamisen kunhan tyttö on hieman isompi.

Tänä vkl oltiin Lahden näyttelyssä jA tässä koirien arvostelut. Mukana oli Sisu, Niitti ja Caksu. Caksu oli ihan vaan sen takia jos saisi H niin saatais sille ens syksynä käyttötuloksia. Mutta tässäpä arvostelut:

Sisu: EH
Tyypiltään hyvä uros, mutta antaa turhan ilmavan vaikutelman. Kuono-osa soisi olla hieman vahvempi. Isot hampaat, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaulan pituus. Luusto saisi olla vahvempi. hyvät käpälät. Runko spännattavissa. Sopivat kulmaukset. Hyvä karvan laatu. Liikkuu melko hyvin.

Caksu: T
Hyväntyyppinen ja kokoinen narttu, jolla hyvä pää. Oike purenta. Isot hampaat. Hammaspuutos. Hyvät silmät ja korvat. Pitkä kaula. Hyvä luusto ja käpälät. Runko spännattavissa. Kulmaukset saisivat olla vahvemmat, varsinkin edessä. Pitkä lanneosa. Liikku hyvin. Karvapeite saisi olla karkeampi.

Niitti: EH
Hyvä luontoinen veteraani narttu.Tyypiltään hyvä. Hyvä pään malli. Hammaskalusto kärsinyt iän myötä. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Sopiva luusto. litteät käpälät. Kevyt runko, joka hyvin spännattavissa. Sopivat kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä karvanlaatu.

Sisu:

Caksu:

Niitti: