10.11. Markus lähti iltasella pyytämään supeja Kiran kanssa. Hyvin Kira haki, mutta mitään tänä iltana ei löytynyt. Yhdet jäljet veivät vanhan talon alle, mutta Markus ei ollut ottanu Caksua mukaan että olisi ne pois sieltä saanut.

12.11. Oli mun päiväni. Helsingin messukeskuksessa oli lemmikki-, elma- ja käsityömessut. kaikki lemppari aiheet yhdistettynä. Päivä oli vaan niin turkasen lyhyt ja nähtävää hirmuisesti. Ei keretty ostamaan mitään tuliaisia koirille, vaikka ajateltiin että lopussa käydään ostamassa. Myös osa käsityömessujen puolelta jäi kiertämättä.  Mukaan kummiskin käsityömessujen puoleta tarttui ihana lampaan talja joka tulee sitten vauvan vaunuihin.

Lemmikki messujen puolelle veimme pari jyrsijääkin uusille omistajilleen ja kaikki dunat myös ja yksi terra. Hui kohta alkaa olemaan vauvan huoneessa tilaa niin saa alkaa sisustaa sitä.

Elma messuilta bongasin entisiä opettajiani, mutta kiire oli kova niin ei kaua keretty rupattelemaan. Myös löysin keudan pisteeltä kaksi vasikkaa jotka minä olin auttanut maailmaan. Ihana nähdä tuttuja eläimiä ja kun hieman tietää mikä niiden alkuperä on.

13.11. Isänpäivänä Markus lähti aamuksi luolille Caksun kanssa. Saaliiksi tuli yksi supi. Liisääkin olisi varmasti ollut, mutta Caksu ei millään lakannut etsimästä ensimmäistä raatoa. Markus kokeili laittaa Caksun hetkeksi autoon ja siinä välissä pojat joivat kahvit. Uudestaan yrittämään josko Caksu menisi maan alle, mutta ei. Hetken se kävi pyörähtämässä ja taas etsimään pinnalta missä edellinen raato oli.

Kyllä huomaa kun on paljon helpompi olla yhden termiitin kanssa kotona. Sisäsiisteys opetuskin menee ihan kohtalaisesti, välilä taitaa olla van omasta laiskuudesta ja hitaudesta kiinni, ulosvienti.

Sisukin on hienosti hyväksynyt nyt oodin ja joskus rallataan kämppää niin kovasti ympäri ettei matot pysy lattioilla.

Kiraa ei olla viellä uskallettu hirmuisesti totuttaa, kun Oodi jää niin jalkoihin.

Ja kuvista voi huomata, että nyppimiset on hieman jäänyt. Pitäsi kaivaa trimmi pöytä esiin ja ottaa suurimmat pois. Alkaa jo hieman lattioillakin näkyä karvatuppoja...